Formatges ratllats en el lineal d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d'un 60 % les compres del formatge ratllat, ingredient indispensable en les receptes casolanes dels clients

26 de maig de 2020
  • La companyia detecta un canvi de tendència en els costums del consumidor, que augmenta el consum de plats elaborats a casa, i utilitza este ingredient en múltiples receptes.
  • Estos productes són elaborats pel Proveïdor Totaler Lafuente a Heras (Cantàbria) i pel Proveïdor Totaler Entrepinares a Valladolid, els quals han reforçat la producció d'estos productes per a garantir-ne el proveïment.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 60 % les compres del formatge ratllat d'Hacendado, ingredient indispensable en les receptes que els clients es preparen a casa. La companyia detecta un canvi de tendència en els costums del consumidor, el qual ha augmentat el consum de plats elaborats a casa, i utilitza en múltiples receptes el formatge ratllat de Mercadona

Entre l'assortiment de formatges ratllats d'Hacendado elaborats pel Proveïdor Totaler Lafuente a Heras (Cantàbria), destaca la Mozzarella ratllada, generalment utilitzada per a pizzes i paninis; el Ratllat 4 formatges, usat sobretot per a fondre i gratinar plats com lasanyes o canelons; i el Ratllat pols, que s'usa generalment per a la pasta. Així mateix, també destaca el Ratllat fondre, elaborat pel Proveïdor Totaler Entrepinares a Valladolid, utilitzat per a gratinar i fondre en aquelles receptes en què es busque un plat amb toc gratinat.

Formatges ratllats en el lineal d'un supermercat de MercadonaFormatges ratllats en el lineal d'un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat