Xiclets edulcorats amb 100 % xilitol en el lineal de Mercadona

Mercadona incorpora xiclets amb 100 % xilitol en l'assortiment de les seues més de 1.600 botigues

09 de juliol de 2020
  • La implantació d'este producte, fabricat pel Proveïdor Totaler Chic-kles Gum SLU, es completarà a mitjan mes de juliol.
  • Després de l'èxit de vendes obtingut en 100 botigues de Castelló, Terol, Tarragona i Lleida.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incorpora en el seu assortiment xiclets edulcorats amb 100 % xilitol, després de l'èxit de vendes obtingut en 100 botigues situades a les províncies de Castelló, Terol, Tarragona i Lleida, on la companyia va posar a la venda este producte inicialment. La cadena de supermercats, que ha venut 30.000 unitats d'estos xiclets des que es van implantar, preveu tindre disponible esta novetat als més de 1.600 supermercats de la companyia a mitjan mes de juliol.

En la formulació dels xiclets edulcorats amb 100 % xilitol de Mercadona destaca la utilització del xilitol com a únic edulcorant, un ingredient d'origen vegetal que s'obté de la dacsa o del bedoll. A més, no hi ha altres edulcorants en la seua composició, per la qual cosa este xiclet és apte per a intolerants a la fructosa i per a persones que no poden processar correctament un aminoàcid anomenat fenilalanina.

Esta innovació s'incorpora a l'assortiment de xiclets que, dins de la marca Hacendado, estan fabricats pel Proveïdor Totaler Chic-kles Gum SLU a les seues instal·lacions situades a Riba-roja de Túria, València.

Xiclets edulcorats amb 100 % xilitol en el lineal de MercadonaXiclets edulcorats amb 100 % xilitol en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat