Ampolles Antirojors en el lineal de Mercadona

Mercadona incorpora unes noves ampolles facials antirojors i en ven 2.400 unitats al dia

14 de agost de 2020
  • Este producte cuida la pell sensible i amb tendència a les rojors. Ajuda a alleujar, calmar, reparar la pell i restablir el seu equilibri natural.
  • El Proveïdor Totaler Viokox fabrica este nou producte a Picassent (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, inclou en els lineals dels seus més de 1.600 supermercats unes noves ampolles facials antirojors, de les quals ja en ven 2.400 unitats diàries.

Es tracta d'un nou tractament per a la pell sensible o amb tendència a les rojors, ja que alleuja la sequedat i la tibantor, disminuïx les rojors, aporta confort de manera immediata, i deixa la pell de la cara suau i calmada. Entre els seus principis actius, destaca la niacinamida per la seua acció hidratant que reforça la capa superficial de la pell al mateix temps que la protegix contra la pol·lució ambiental; l'extracte d'arbre d'encens, pel seu efecte calmant, i la flor de safrà, que contribuïx a disminuir les rojors i a reduir la picor aportant alleujament immediat.

Les noves ampolles facials antirojors de Mercadona, disponibles des d'aproximadament principi de mes, van ser captades en els centres de coinnovació de la companyia, espais on es realitzen sessions de treball amb els “Caps” (clients) per a desenvolupar un assortiment eficaç concorde a les seues necessitats, i estan fabricades sota la marca Deliplus pel Proveïdor Totaler Viokox en les seues instal·lacions de Picassent (València).

Ampolles Antirojors en el lineal de MercadonaAmpolles Antirojors en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat