Oli facial amb licopé Anti Ox en el lineal de Mercadona

Mercadona incorpora un nou oli facial elaborat amb tomaques d'Extremadura i en ven 5.000 unitats al dia

21 de agost de 2020
  • Este oli de licopé és un potent antioxidant natural que, a més d'ajudar a suavitzar les taques produïdes pel sol o per l'edat, cuida les pells més sensibles i combat l'envelliment.
  • El Proveïdor Totaler Lycolé (Cosmética Natural de Licopeno, SL) fabrica este nou producte a Badajoz.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incorpora en els seus lineals un nou i innovador oli facial de licopé elaborat amb tomaques d'Extremadura. D'este nou producte, disponible en tota la cadena des de principis d'agost, la companyia en ven 5.000 unitats al dia.

El licopé es caracteritza per ser un potent antioxidant que, a més d'ajudar a suavitzar les taques produïdes pel sol o per l'edat, cuida les pells més sensibles i combat l'envelliment. Actualment, és un dels antioxidants naturals més potents, i, conegut com a or roig, es prescriu per a tot tipus de pells pel seu efecte regenerador i calmant.

Esta referència està fabricada dins de la marca Deliplus pel Proveïdor Totaler Lycolé (Cosmética Natural de Licopeno, SL) a les seues instal·lacions de Badajoz. Per a elaborar-lo, es necessiten 20.000 quilos de tomaques per a 1 quilo de licopé, que s'extrau de les llavors i de la pell d'este fruit. Per a fabricar este cosmètic, s'aposta per una formulació sostenible en què conviuen matèries primeres 100 % naturals de màxima qualitat, ja que el licopé s'obté en un espai completament natural, lliure de contaminació.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

En 2019, les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros. D'esta manera, es continua formalitzant el compromís de l'empresa de cara a continuar amb l'aposta pel desenvolupament del sector primari i la indústria, amb relacions basades en pràctiques comercials justes en tota la cadena; i per innovar conjuntament per a contribuir a l'economia productiva.

Oli facial amb licopé Anti Ox en el lineal de MercadonaOli facial amb licopé Anti Ox en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat