Creïlles fregides sabor Pollastre rostit amb llima i Creïlles fregides sabor Xili i llima dolça, disponibles en el lineal de Mercadona

Mercadona incorpora nous sabors al seu lineal de creïlles fregides

31 de març de 2021
  • Pollastre rostit amb llima i Xili i llima dolça, són les últimes novetats disponibles en tota la cadena des del mes de febrer passat.
  • Rubio Snacks és el proveïdor especialista responsable d'elaborar les de Pollastre rostit amb llima a Bullas (Múrcia) i El Valle, les de Xili i llima dolça a Villena (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia el lineal d'aperitius amb dos noves Creïlles fregides: sabor Pollastre rostit amb llima i sabor Xili i llima dolça d'Hacendado. Les primeres sorprenen "El Cap" (client) perquè tenen un sabor singular amb un toc de llima i les segones es caracteritzen perquè tenen un toc inicial a xili picant, que posteriorment se suavitza amb la llima dolça.

Les dos han sigut desenvolupades en col·laboració amb els clients, a través de sessions de coinnovació realitzades tant a Espanya com a Portugal, i seguint el model de Proveïdor Totaler de la companyia, elaborades per fabricants especialistes com Rubio Snacks a Bullas (Múrcia) per a les de Pollastre rostit amb llima, i per El Valle a Villena (Alacant) les de Xili i llima dolça.

Creïlles fregides sabor Pollastre rostit amb llima i Creïlles fregides sabor Xili i llima dolça, disponibles en el lineal de MercadonaCreïlles fregides sabor Pollastre rostit amb llima i Creïlles fregides sabor Xili i llima dolça, disponibles en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat