Tovalloletes hidroalcohòliques 75% en el lineal de Mercadona

Mercadona incorpora al seu assortiment tovalloletes hidroalcohòliques per a mans i en ven 12.000 unitats

05 de agost de 2020
  • El nuevo producto está impregnado con fórmula hidroalcohólica 75% que limpia en profundidad la piel. 
  • El Proveedor Totaler Ubesol fabrica este nuevo producto en Atzeneta d’Albaida (Valencia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, inclou en els lineals dels seus més de 1.636 supermercats tovalloletes hidroalcohòliques per a mans de Deliplus, de les quals ja ven 12.000 unitats diàries.

Esta novetat conté un 75 % d'alcohol, que permet la higiene profunda de la pell, i glicerina, component que potencia la suavitat a les mans. Les tovalloletes humides de Mercadona es venen en una caixa amb 22 sobres monodosi, format que facilita als "Caps" (clients) poder utilitzar-les en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Esta referència, situada en la secció de Perfumeria de tots els supermercats de la cadena, està fabricada dins de la marca Deliplus pel Proveïdor Totaler Ubesol SL a les instal·lacions d'Atzeneta d'Albaida (València).

Les Tovalloletes hidroalcohòliques 75 % de Mercadona s'incorporen a les diferents innovacions que la companyia ha anat desenvolupant durant els últims mesos, com és el cas del 70 % Alcohol perfumat en esprai, producte que neteja en profunditat pràcticament qualsevol superfície sense necessitat de rentar; o les Tovalloletes multiusos, també fabricades pel Proveïdor Totaler Ubesol SL.

Tovalloletes hidroalcohòliques 75% en el lineal de MercadonaTovalloletes hidroalcohòliques 75% en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat