Ocupació en el Departament Informàtica de Mercadona

Mercadona incorpora 200 informàtics i preveu contractar-ne 200 més en els pròxims mesos

04 de setembre de 2019
  • En només quatre mesos, la companyia ha rebut més de 10.000 sol·licituds per a formar part del Departament d'Informàtica, responsable d'accelerar el seu ambiciós projecte de Transformació Digital.
  • El procés continuarà obert fins al mes de març de 2020 amb la finalitat de sumar 200 persones més.
  • En el marc del seu procés de Transformació Digital, i dins del compromís d'invertir 150 M € a l'any en la millora d'eines i processos informàtics.

Mercadona, companyia de supermercats físics i venda online, ha incorporat 200 persones al Departament d'Informàtica en només quatre mesos, després d'iniciar, en el mes d'abril passat, un procés de captació del talent per a reforçar este departament. Durant este període, la companyia ha rebut més de 10.000 sol·licituds compatibles amb els diferents perfils requerits. Esta estratègia de selecció i incorporació de talent, duta a terme pel Departament de Recursos Humans, s'emmarca en l'ambiciós pla de Transformació Digital dissenyat per la companyia, al qual té previst destinar 150 milions d'euros anuals per a millorar les eines, els processos i les solucions informàtiques.

Este procediment de creació d'ocupació estarà obert almenys fins al mes de març de 2020 amb l'objectiu de cobrir 200 nous llocs vacants i continuar impulsant el projecte de Transformació Digital de la companyia mitjançant diferents solucions informàtiques que faciliten la presa de decisions i incrementen l'eficiència i agilitat dels processos amb dades úniques i veraces.

Dins d'estes últimes incorporacions, cal destacar el procés dut a terme juntament amb l'empresa tecnològica Sothis, participada per la societat d'inversió Angels, perquè, de manera planificada s'integraren en Mercadona 40 persones del seu equip que ja duien a terme diversos processos en la companyia. Amb estes incorporacions, Mercadona té actualment un Departament d'Informàtica format per 700 professionals multidisciplinaris especialitzats en enginyeria Sowfware, tant FrontEnd com BackEnd, Cloud, Site Reliability, caps de projecte, arquitectura empresarial, administradors de sistemes, operacions, analítica, IoT i seguretat informàtica.

Tant les persones ja integrades en l'equip com els futurs seleccionats no només tenen l'oportunitat d'abordar este nou repte, sinó que, a més, tenen la possibilitat de créixer professionalment en el marc del projecte Mercadona, un pla que aposta per les persones i que compta amb una política de Recursos Humans centrada i dirigida al seu desenvolupament.

De fet, les noves treballadores i treballadors tindran, com les 87.000 persones que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia, importants plans específics de formació i l'opció, a mitjà termini, d'optar a llocs de més responsabilitat dins de la política de promoció interna que caracteritza Mercadona i de la qual es van beneficiar 860 persones en 2018.

Segons Aquilino López, director de la Divisió de Compres d'Informàtica, "des de Mercadona volem agrair l'interés i l'esforç per unir-se a esta companyia de les més de 10.000 persones que s'han inscrit al procés de selecció, un procés que continua obert amb l'objectiu de continuar amb la suma de talent i qualitat per a continuar avançant en la nostra aposta decidida per la Transformació Digital. Amb esta aposta tecnològica pretenem donar resposta a les necessitats que ens demanden els nostres 'Caps' i evolucionar Mercadona cap a l'eficiència i l'agilitat per mitjà de l'anàlisi de dades úniques i veraces que ens permeten prendre la millor decisió".

Les ofertes d'ocupació es poden consultar en el portal d'ocupació.

Obert procés de selecció per al Departament d'Informàtica de Mercadona Alicia Sena, una de les noves incorporacions en el Departament d'Informàtica, durant la seua formació en els processos logístics de la companyiaAlicia Sena, una de les noves incorporacions en el Departament d'Informàtica, durant la seua formació en els processos logístics de la companyia.

Ángel Mármol, en primer pla, una de les noves incorporacions en el Departament d'Informàtica, durant la seua formació en els processos de botiga de la companyiaÁngel Mármol, en primer pla, una de les noves incorporacions en el Departament d'Informàtica, durant la seua formació en els processos de botiga de la companyia.