Piadines d'Hacendado de Mercadona

Mercadona duplica les vendes de la Piadina pels canvis d'hàbits del consumidor

08 de maig de 2020
  • El motiu de l'increment d'este pa d'estil italià és que el client ha descobert nous usos, com a massa per a elaborar pizzes o com a alternativa al pa tradicional, ja que aguanta uns quants dies a casa i manté perfectament la qualitat.
  • El Proveïdor Totaler Delibreads Europe reforça la producció d'este producte a les instal·lacions de Llíria (València) per a garantir el subministrament en tota la cadena.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, duplica les vendes de la Piadina d'Hacendado, pa d'estil italià, pels canvis d'hàbits del consumidor. El motiu d'este increment es deu al fet que els "Caps" (clients) han descobert nous usos d'este pa, com a massa per a elaborar pizzes o com a alternativa al pa tradicional, ja que aguanta uns quants dies a casa i manté perfectament la qualitat.

La Piadina de Mercadona, que habitualment es consumix doblegada i es farcix al gust, tant de productes salats com dolços, es ven en tota la cadena i és elaborat pel Proveïdor Totaler Delibreads Europe a les instal·lacions situades a Llíria (València), la producció de les quals ha sigut reforçada per a garantir-ne el proveïment en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i a Portugal.

Piadines en el lineal de MercadonaPiadines en el lineal de Mercadona.

Piadines en el lineal de MercadonaPiadines en el lineal de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà