Les Galletes Digestive Hacendado en el lineal de Mercadona

Mercadona dispara les vendes de les Galletes d'Espelta i Digestive

09 de març de 2021
  • Les vendes de Galletes d'Espelta Hacendado s'han multiplicat per quatre, mentre que les Digestive han crescut un 25 %.
  • Ideals per als desdejunis, els berenars o picar entre hores, són 0 % sucres afegits.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dispara les vendes de les Galletes Espelta i Digestive Hacendado, les dos amb 0 % sucres afegits. Desenvolupades seguint les aportacions d'aproximadament mig centenar de ''caps'' (clients) durant les sessions mantingudes amb ells als centres de coinnovació que la companyia té repartits per Espanya i Portugal per a innovar conjuntament, són ideals per a els desdejunis, els berenars o per a picar entre hores.

Fruit de l'esforç constant per donar la màxima qualitat als ''caps'' (clients), les noves Galletes d'Espelta de Mercadona, fetes al 100 % amb farina d'este cereal, han multiplicat les vendes per quatre fins a superar els 6.500 paquets al dia.

Les Digestive de Mercadona destaquen pel seu sabor natural i la seua textura i han incrementat les vendes un 25 % fins a superar els 8.000 paquets diaris.

Galletes Digestive i d'Espelta Hacendando de MercadonaGalletes Digestive i d'Espelta Hacendando de Mercadona.

Les Galletes d'Espelta d'Hacendado, en el lineal de MercadonaLes Galletes d'Espelta d'Hacendado, en el lineal de Mercadona.

Les Galletes Digestive Hacendado en el lineal de MercadonaLes Galletes Digestive Hacendado en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat