Les opcions de Mercadona per a encertar este Sant Valentí

Mercadona convida a assaborir Sant Valentí amb el seu clàssic Cor cruixent i el nou Cor de xocolate

11 de febrer de 2022
  • Els Proveïdors Totaler Pastisfred (Montblanc, Tarragona) de pastisseria i Vira Brands (Martorell, Barcelona) de xocolates, juntament amb Jesús Gómez (Rafelbunyol, València), Wecolors (Vilassar de Dalt, Barcelona) i You Cosmetics (Gavà, Barcelona), de perfumeria i cosmètica, oferixen els encerts més romàntics.
  • La Perfumeria de Mercadona també celebra el 14 de febrer amb els lots To My Love i Rouge, per a ella, i Checkmate, per a ell.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als "Caps" (clients) per a celebrar Sant Valentí els encerts més dolços i les opcions més romàntiques de bellesa.

Només en estos dies, a l'assortiment habitual se suma el Cor de xocolate d'Hacendado, elaborat pel Proveïdor Totaler Vira Brands a les seues instal·lacions de Martorell (Barcelona), amb xocolate amb llet, que també és apte per a celíacs.

Un clàssic, que ja es manté durant tot l'any perquè té una gran acceptació, és el Cor cruixent de Mercadona, un pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color roig brillant amb efecte espill que elabora el Proveïdor Totaler Pastisfred a les seues instal·lacions de Montblanc (Tarragona) i del qual es venen més de 16.000 unitats al dia en estos dies.

També la Perfumeria de Mercadona celebra el 14 de febrer amb lots per a ella com To My Love, que inclou colònia i gel de bany de la gamma Flor de Mayo, elaborat pel Proveïdor Totaler Jesús Gómez a Rafelbunyol (València); i el lot Rouge, que inclou barra de llavis roig mat, del Proveïdor Totaler Wecolors de Vilassar de Dalt (Barcelona), i pintaungles, del Proveïdor Totaler You Cosmetics de Gavá (Barcelona), que inclouen un espill.

Per a ell, el lot Checkmate inclou colònia i gel de bany, elaborat pel Proveïdor Totaler Jesús Gómez des de la seua fàbrica de Rafelbunyol (València).

Les opcions de Mercadona per a encertar este Sant ValentíLes opcions de Mercadona per a encertar este Sant Valentí.