Ara que ja ha passat el Nadal i hem tornat a la rutina, és convenient cuidar-se i adquirir nous hàbits saludables. Les Tortilles de blat 100 % integrals són una bona opció per a fer-ho. A més, estan boníssimes i són molt fàcils de preparar.
Són perfectes per a dinars i sopars familiars. Pots consumir-les enrotllades o doblegades i farcides al gust (dolç o salat), o pots calfar-les en el microones o en una paella; fins i tot usar-les com a base de pizza fina, consumir-les com a pa per a sucar o acompanyar el teu plat favorit...
Millores en la qualitat d'este producte
Atenció a les nostres millores de qualitat d'este producte:
- Passem d'utilitzar farina de blat i segó a usar farina de blat 100 % integral.
- Passem a utilitzar oli de gira-sol.
3 receptes amb Tortilles de blat 100 % integrals
Tortilla 100 % integral amb salmó fumat
Ingredients
- Salmó fumat
- Anet
- Ruca
- Alvocat
- Llima dolça
- Cebollí
- Formatge fresc
- Orenga
- Tortilla de blat 100 % integral
Preparació
- Talla la tortilla longitudinalment des del centre de la tortilla cap a l'exterior.
- Completa un dels quarts de la circumferència que forma la tortilla amb un poc de ruca.
- Tritura amb una forqueta un tros d'alvocat, amanix amb llima dolça i empolvora amb una miqueta de cebollí picat. Disposa la mescla sobre un altre dels quarts de la tortilla.
- Estén el salmó fumat sobre el tercer quart de la tortilla i assaona amb anet.
- Disposa unes tallades de formatge fresc sobre l'últim dels quarts i empolvora amb orenga.
- Tanca la tortilla: la ruca sobre l'alvocat, després sobre el salmó i, finalment, sobre el formatge.
- Marca en la planxa 2 o 3 minuts per cada costat i disfruta.
Pizzeta integral amb verdures
Ingredients
- Tomaca natural
- Formatge ratllat mozzarella
- Albergina
- Carabasseta
- Xampinyons
- Pimentó roig
- Tortilla de blat 100 % integral
Preparació
- Estén la tortilla de blat integral sobre un paper de forn.
- Afig la tomaca triturada natural. Cobrix amb formatge ratllat mozzarella.
- Talla unes rodanxes molt fines de carabasseta, albergina, xampinyó i pimentó. Partix en trossos xicotets i disposa per damunt de la pizzeta.
- Porta-ho al forn precalfat a 220 °C per espai de 5 minuts.
Cons integrals de pollastre i formatge crema
Ingredients
- Cuixa o contracuixa de pollastre desossat
- Encisam
- Tomaques cherry
- Formatge crema light
- Herbes al gust
- Tortilla de blat 100 % integral
Preparació:
- Estén una tortilla integral i enrotlla-la sobre si mateixa generant un vèrtex per a formar un con. Disposa un furgadents perquè el con quede ferm. Posa al forn 10 minuts a 200 °C i controla constantment que el con no es deforme, no es creme i que quede ben cruixent.
- En una planxa, rostix la cuixa o la contracuixa de pollastre desossat, daurant-la fins que quede completament cuinada. Trosseja amb el ganivet i reserva.
- Unta l'interior del con amb formatge crema light. Empolvora amb herbes aromàtiques al gust (orenga, timó, anet…).
- Ompli l'interior amb encisam tallat fi, tomaques cherry tallades per la meitat i el pollastre trossejat.
Altres recomanacions
Has tastat el Cereal Mix, 100% natural? És una saborosa mescla de cereals de la màxima qualitat, per als teus moments sense sucre afegit.