Tortilles integrals en un supermercat de Mercadona

Mercadona consolida les seues Tortilles 100% Integrals i augmenta un 45% les seues vendes

12 de gener de 2022
  • Este producte destaca per la seua versatilitat i s'utilitza tant per a preparar fajitas i burritos, com a base de pizza, o bé, com a snack per a sucar.
  • El Proveïdor Totaler Delibreads elabora este producte a les seues instal·lacions de Llíria (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, després d'apostar per la farina 100 % integral a finals de 2019 en les seues Tortilles 100 % Integrals d'Hacendado , consolida este producte i augmenta en un 45 % les seues vendes.

Les Tortilles 100 % Integrals de Mercadona, que es caracteritzen per la seua versatilitat i s'utilitzen tant per a preparar fajitas i burritos, com a base de pizza, o bé, com a snack per a sucar, les elabora el Proveïdor Totaler Delibreads a les seues instal·lacions de Llíria (València).

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (sempre preus baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde; i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls del qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Tortilles integrals en un supermercat de MercadonaTortilles integrals en un supermercat de Mercadona.