Detall del pastís de crema d'avellana blanca Hacendado, una de les últimes novetats disponibles en Mercadona

Mercadona consolida l'assortiment de pastissos amb el nou sabor de crema d'avellana blanca

21 de abril de 2023
  • La nova incorporació se suma al lineal d'estos dolços, on el client pot trobar altres sabors com el Red Velvet, el Mousse de formatge, el 3 Xocolates o el Ferrer.
  • El proveïdor Pastisfred és el responsable d'elaborar esta novetat a les seues instal·lacions de Montblanc, Tarragona.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l'assortiment de pastissos amb la incorporació del de Crema d'avellana blanca. Esta novetat combina diferents textures i sabors. En l'interior conté una cremosa mousse de xocolate blanc i formatge mascarpone; en la base hi ha una capa de crema de xocolate i boletes d'arròs cruixent, que aporta una textura cruixent a la boca, i en el centre del pastís, un cremós farciment de crema d'avellana blanca. Finalment, el pastís està recobert amb una crema sabor xocolate blanc i ametla trossejada amb xocolate.

Esta novetat en l'assortiment de pastissos de Mercadona se suma a altres opcions dolces que la companyia oferix com la Red Velvet, la Mousse de formatge, la 3 Xocolates o la Ferrer. Rocío Castro, especialista en pastissos de Mercadona, explica que tots estos pastissos, elaborats pel proveïdor Pastisfred a les instal·lacions de Montblanc (Tarragona), estan definits per a consumir-los en 6, 8 o 10 racions, "segons la necessitat dels 'Caps' (clients), i que són opcions per a postres o celebracions per menys de 10 €".

Pastissos disponibles en MercadonaAssortiment de pastissos disponibles en Mercadona.

Detall del pastís de crema d'avellana blanca Hacendado, una de les últimes novetats disponibles en MercadonaDetall del pastís de crema d'avellana blanca Hacendado, una de les últimes novetats disponibles en Mercadona.