Conserves de Tomaca triturada, en el lineal de Mercadona

Mercadona compra 180.000 tones de tomaca espanyola de pera per a vendre-la en conserva

25 de setembre de 2020
  • Els ''Caps'' (clients) adquirixen més de cinc milions de pots al mes en les varietats de sencera, trossejada i triturada sense conservants ni sucres.
  • El Proveïdor Totaler Cidacos elabora les diferents varietats amb la producció dels camps de Còria (Càceres) i Puebla de Montalbán (Toledo).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de cinc milions de pots de Tomaca en conserva sencera, trossejada i triturada d'Hacendado. Per a elaborar-la, s'adquiriran enguany un total de 180.000 tones a productors de Còria (Càceres) i Puebla de Montalban (Toledo).

La tomaca de pera extra és la varietat específica que s'utilitza per a ser envasada amb la marca Hacendado després de ser recollides al punt òptim de maduració durant la seua temporada, que va des de principi d'agost fins a mitjan setembre.

Sense conservants ni sucres afegits, les tomaques arriben a la fàbrica directament del camp i una vegada llavades i pelades, són enllandades senceres, trossejades o triturades. L'empresa Cidacos és el Proveïdor Totaler de tomaca natural de les varietats que oferix Hacendado, amb formats de 400 a 800 grams que assortixen tota la cadena de supermercats.

Fruita i verdura de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació “Frutas y Verduras de temporada”. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Vídeo en espanyol

Conserves de Tomaca, en el lineal de Mercadona.Conserves de Tomaca, en el lineal de Mercadona.

Conserves de Tomaca triturada, en el lineal de MercadonaConserves de Tomaca triturada, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat