Mascaretes higièniques infantils en el lineal de Mercadona

Mercadona comença a vendre mascaretes infantils en tots els seus supermercats

08 de juliol de 2020
  • La companyia posa a la disposició dels seus "Caps" (clients) mascaretes higièniques no reutilitzables per a xiquetes i xiquets de 6 a 9 anys.
  • Després d'incorporar mascaretes per a adults a finals del passat mes de maig i amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels clients.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda a partir de hui mascaretes higièniques no reutilitzables aptes per a xiquetes i xiquets amb edats compreses entre els 6 i 9 anys. Amb l'objectiu de respondre a les necessitats dels "Caps" (clients), esta novetat s'incorpora al llarg de hui en les més de 1.600 botigues de la cadena.

Les Mascaretes higièniques infantils de Mercadona, fabricades pel proveïdor DIasia Biomedical Technology, estan compostes per tres capes elaborades amb polipropilé teixit i amb propilé bufat, material filtrant que s'utilitza en la part interior, i es venen en caixes de 10 unitats a un preu de 5,40 euros. Este producte, que complix la normativa UNE 0064-2:2020, es pot utilitzar fins a un màxim de 4 hores i es recomana no tocar-lo amb les mans mentre s'usa, i també substituir-lo per una mascareta nova en cas que s'humitege o es deteriore.

Amb esta incorporació, Mercadona oferix en els seus lineals tant mascaretes per a adults, que la companyia va començar a comercialitzar al final del passat mes de maig, com mascaretes per a xiquetes i xiquets.

Ainhoa Herrero, especialista en productes de Fitoteràpia i Parafarmàcia de Mercadona, manifesta que "l'actitud d'escolta constant per part de la companyia amb als "Caps" (clients) ha sigut crucial en el procés d'incorporar les Mascaretes higièniques infantils en els nostres lineals amb l'única missió de poder satisfer eixa necessitat captada a peu de les nostres botigues".

Mascaretes higièniques infantils en el lineal de MercadonaMascaretes higièniques infantils en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat