Les Creïlles braves d'Hacendado, en el nou envàs

Mercadona canvia l'envàs de les truites de creïlla i de les creïlles braves per a afavorir el reciclatge

24 de agost de 2022
  • S'ha substituït la base negra de l'envàs per una altra base transparent, que facilita la gestió una vegada depositada al contenidor groc.
  • El Proveïdor Totaler Elaborados Naturales de la Ribera elabora estos plats a les seues instal·lacions de Funes (Navarra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha modificat els envasos de tota la família de Truites de creïlla Hacendado i de les Creïlles braves Hacendado per a facilitar el reciclatge. El canvi consistix en la substitució de la base negra de l'envàs per una altra base transparent, que facilita la detecció òptica en la planta de selecció, una vegada depositada al contenidor groc, pas previ al reciclatge.

Produïda pel Proveïdor Totaler Elaborados Naturales de la Ribera a Funes (Navarra), en el cas de la Truita de creïlla amb ceba de Mercadona també s'ha renovat la recepta, fregint lentament més la ceba, per a donar a "El Cap" (client) un producte amb un sabor i textura més casolans. A més, s'ha reforçat la qualitat de les Creïlles braves de Mercadona amb una grandària i color més uniformes.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Les Truites de creïlla d'Hacendado, en el nou envàsLes Truites de creïlla d'Hacendado, en el nou envàs.

Les Creïlles braves d'Hacendado, en el nou envàsLes Creïlles braves d'Hacendado, en el nou envàs.