Imprescindibles de la nit de Cap d'Any en Mercadona

Mercadona brinda la seua selecció d'imprescindibles per a passar la millor nit de Cap d'Any

29 de desembre de 2022
  • Els "Caps" (clients) tenen en la cadena de supermercats una àmplia varietat de productes perquè només s'hagen de preocupar de disfrutar.
  • Formatges, xoriço, llagostins, pollastre farcit i dolços poden ser una excel·lent opció, acabant amb sidra, raïm i el cotilló.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als seus "Caps" (clients) una selecció de productes per a encertar i que esta nit de Cap d'Any només s'hagen de preocupar de disfrutar. 

L'últim sopar de l'any es pot fer fàcilment amb uns bons entrants de Xoriço cular d'engreix ibèric i Crema de formatge vell torrat, a més d'uns llagostins cuits. Com a plat principal, el Pollastre farcit que només s'ha de calfar és una de les opcions més còmodes i ràpides.

A l'hora de les postres i dolços, Mercadona suggerix unes Postres de Xocolate i Caramel o de Triple xocolate. I per al moment principal de la nit, no s'ha d'oblidar el Raïm fresc sense llavors o en almívar i el Cotilló. Tot això, destapant una botella de la sidra El Mayu per a dir adeu al 2022 i donar la benvinguda al 2023.

Productes de la nit de Cap d'Any en MercadonaEls imprescindibles de la nit de Cap d'Any de Mercadona.