Lineal amb productes per a netejar el cotxe en un supermercat de Mercadona

Mercadona augmenta un 60 % les vendes dels productes per a netejar el cotxe pels canvis d'hàbits del consumidor

12 de juny de 2020
  • El client reprén els desplaçaments en cotxe després del període de confinament.
  • SPB, per al netejador del parabrisa, i Francisco Aragón, per al de la tapisseria i el del quadre de comandament, són els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar estos productes dins de la marca Bosque Verde.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta aproximadament un 60 % les vendes dels productes per a netejar el cotxe de Bosque Verde pels canvis d'hàbits del consumidor, que reprén els desplaçaments amb este mitjà de transport després del període de confinament.

Entre l'assortiment per a netejar el cotxe de Mercadona, destaca el netejador del parabrisa elaborat per SPB en les seues instal·lacions de Cheste (València) dins de la marca Bosque Verde. Este producte es comercialitza en un còmode envàs de 2 litres, perquè el client puga afegir-lo directament al depòsit, o bé banyar una baieta de microfibra i netejar els fars i els vidres del vehicle.

D'altra banda, destaca el netejador de la tapisseria i el netejador del quadre de comandament, els dos fabricats per Francisco Aragón a Molina de Segura (Regió de Múrcia) dins de la marca Bosque Verde. El primer d'estos servix per a netejar en sec teixits naturals i sintètics, i el segon, per a netejar superfícies de materials diversos, com ara plàstic, cuiro o vinil; entre altres.

Lineal amb productes per a netejar el cotxe en un supermercat de MercadonaLineal amb productes per a netejar el cotxe en un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat