Tes solubles amb sabor de Bresquilla i de Llima de Mercadona

Mercadona augmenta les vendes dels tes solubles fins a vendre'n més de 6.400 unitats al dia

28 de juliol de 2021
  • La companyia oferix este producte en dos sabors diferents: Bresquilla i Llima, els dos presentats en sobres còmodes i fàcils de transportar.
  • El Proveïdor Totaler Martínez y Cantó és el responsable d'elaborar estes begudes a les seues instal·lacions situades a Novelda (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta les vendes dels tes solubles de la marca Hacendado, sabor Llima i sabor Bresquilla, fins a vendre'n més de 6.400 unitats al dia pels canvis d'hàbits del consumidor.

Este producte és elaborat pel Proveïdor Totaler Martínez y Cantó a les seues instal·lacions situades a Novelda (Alacant), i es troba disponible en sobres còmodes, fàcils de preparar i transportar, a les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya i a Portugal.

Caracteritzat perquè no conté sucre i per la seua versatilitat en la preparació, ja que es pot diluir en major o menor quantitat d'aigua depenent de si es vol un sabor més o menys intens, té una alta demanda durant els mesos d'estiu, ja que és una beguda refrescant i hidratant.

Tes solubles amb sabor de Bresquilla i de Llima de MercadonaTes solubles amb sabor de Bresquilla i de Llima de Mercadona.

Tes solubles amb sabor de Bresquilla i de Llima en el lineal de MercadonaTes solubles amb sabor de Bresquilla i de Llima en el lineal de Mercadona.