Beguda de canyella i llima en el lineal de Mercadona

Mercadona augmenta les vendes de l'Orxata, de la Beguda de xufa i de la Beguda de canyella i llima fins a vendre més de 140.000 litres al dia

14 de juliol de 2021
  • A més, la companyia reduïx un 30 % l'edulcorant en la Beguda de xufa, la millora de la qual se suma a la que ja es va fer en 2020 quan, juntament amb l'Orxata, es van eliminar al·lergògens i intoleràncies per a fer estos dos productes més naturals.
  • L'Orxata i la Beguda de xufa són elaborades pel Proveïdor Totaler DAFSA a Segorbe (Castelló) i la Beguda de canyella i llima, per Iparlat a Renedo de Piélagos (Cantàbria) i per Lactiber a Lleó.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta les vendes de begudes refrescants d'Hacendado com la de canyella i llima, la de xufa o l'Orxata, i ven més de 140.000 litres al dia pels canvis d'hàbits del consumidor.

A més, la companyia renova la recepta de la Beguda de xufa d'Hacendado, ja que ha eliminat un 30 % l'edulcorant. Esta millora se suma a la realitzada en 2020 quan, juntament amb l'Orxata, es van eliminar al·lergògens i intoleràncies per a fer estos productes, elaborats pel Proveïdor Totaler Dafsa a Segorbe (Castelló), més naturals.

Finalment, destaca la Beguda de canyella i Llima d'Hacendado, elaborada per Iparlat a Renedo de Piélagos (Cantàbria) i per Lactiber a Lleó, caracteritzada per ser una beguda refrescant amb base de llet amb sabor de vainilla i canyella.

Orxata de xufa, Beguda de xufa i Beguda de canyella i llima de MercadonaOrxata de xufa, Beguda de xufa i Beguda de canyella i llima de Mercadona.

Orxata en el lineal de MercadonaOrxata en el lineal de Mercadona.

Orxata i Beguda de xufa en el lineal de MercadonaOrxata i Beguda de xufa en el lineal de Mercadona.

Beguda de canyella i llima en el lineal de MercadonaBeguda de canyella i llima en el lineal de Mercadona.