Potes de polp cuit de Mercadona

Mercadona aposta per la recepta tradicional per a preparar el polp cuit

22 de setembre de 2021
  • La companyia elimina additius i prepara el polp cuit només amb aigua i sal.
  • El Proveïdor Totaler Profand és el responsable de preparar este producte a les seues instal·lacions de Vigo (Pontevedra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la manera de preparar el polp cuit segons la recepta tradicional, i l'elabora amb aigua, sal i sense additius.

Eloísa Bas, especialista en Plats de Peix de Mercadona, explica la importància de conéixer de primera mà com preparen els pulpeiros este producte, "per això em vaig desplaçar al bressol del polp, localitzat a Carballiño (Ourense), per a aprendre-ho tot sobre este producte. A això se suma la importància de les sessions de coinnovació fetes amb els clients, ja que, gràcies a ells, hem aprés quins atributs eren els que esperaven trobar en el polp cuit, com, per exemple, la ‘mossegada’ –que fora tendre, però sense estar bla–".

A més, l'especialista destaca que la varietat actual de formats a la venda, d'un quilo, de mig quilo i potes de polp sense cap, és també gràcies a escoltar "El Cap" (client), "perquè vam aprendre d'ells que a vegades només busquen preparar un aperitiu i no en necessiten molta quantitat". Estes opcions se servixen en safates de plàstic 100 % reciclable i elaborades amb un 85 % de material reciclat.

El polp cuit de Mercadona és elaborat pel Proveïdor Totaler Profand, especialista de polp amb seu a Vigo i líder mundial en cefalòpodes i en productes de peix en safata d'atmosfera protectora. A més, és un dels principals operadors en l'àmbit mundial del sector pesquer, per a la qual cosa disposa d'una flota pròpia de 22 vaixells i 12 plantes industrials amb més de 2.500 empleats.

El compromís de Mercadona amb el sector és ferm, per això es treballa per a fomentar el consum de productes de la pesca i acostar-lo al consumidor, com a font d'aliments sans, segurs i de qualitat.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este ordre; i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Polp cuit en el lineal de MercadonaPolp cuit en el lineal de Mercadona.