Pa Torrat i de Motle amb farina 100 % integral de Mercadona

Mercadona aposta per farina 100 % integral en el Pa de Motle amb Avena i en els pans torrats

15 de setembre de 2021
  • La companyia incrementa a més el percentatge d'avena i elimina sucres de la llista d'ingredients en este Pa de Motle.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar estos productes són, per al Pa de Motle amb Avena, Morato Iberia a Antequera (Màlaga) i per al Pa i el Panet Torrat, l'especialista en pans Anitin a les instal·lacions a Carlet (València) i a Jerez de la Frontera (Cadis).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la recepta d'alguns dels seus pans i aposta per la farina de blat 100 % integral. És el cas del Pa de Motle amb Avena, en què la companyia, a més de fer este canvi, ha incrementat el percentatge d'avena, que ha passat a un 35 %, i ha eliminat sucres de la composició d'este producte, el qual, elaborat pel Proveïdor Totaler Morato Ibaria a les seues instal·lacions d'Antequera (Màlaga), està entrant de manera progressiva en totes les botigues que la companyia té a Espanya.

D'altra banda, també destaca el Panet i el Pa Torrat 100 % integral, elaborats pel Proveïdor Totaler Anitin a les instal·lacions de Carlet (València) i de Jerez de la Frontera (Cadis). El primer està disponible en tota la cadena i el segon ho estarà al llarg del pròxim mes d'octubre.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este ordre; i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Nova recepta del Pa Torrat i de Motle amb avena de MercadonaPa Torrat i de Motle amb farina 100 % integral de Mercadona.