Cor cruixent de Mercadona amb cobertura efecte espill

Mercadona aposta pels cors en les dos últimes novetats per a celebrar Sant Valentí

08 de febrer de 2021
  • La companyia posa a la venda el Cor cruixent, pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color roig brillant, i el Cor xocolate, figura dolça amb sabor de xocolate amb llet.
  • Pastisfred és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar el pastís a les seues instal·lacions de Montblanc (Tarragona) i Vira Brands, de preparar el dolç de xocolate a Martorell (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l'assortiment dolç i llança dos novetats amb forma de cor per a celebrar el dia de Sant Valentí.

D'una banda, en la secció de pastisseria congelada, ''El Cap'' (client) té a la seua disposició des de finals de gener i després de l'èxit obtingut en algunes de les botigues de Tarragona i Lleida on es va provar durant dos mesos amb els seus clients, el Cor cruixent de Mercadona, pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color roig brillant. Per a elaborar este producte, embolicat en plàstic totalment reciclable, el Proveïdor Totaler Pastisfred va haver d'adaptar una de les línies de producció de les seues instal·lacions de Montblanc (Tarragona), per a desenvolupar esta nova i innovadora cobertura roja efecte espill.

D'altra banda, des de hui i fins que finalitze la campanya de Sant Valentí, els clients podran trobar en la línia de caixes el Cor xocolate de Mercadona, figura dolça amb sabor de xocolate amb llet elaborat pel Proveïdor Totaler Vira Brands a Martorell (Barcelona).

Cor cruixent d'Hacendado amb cobertura efecte espillCor cruixent de Mercadona amb cobertura efecte espill.

Cor xocolate de Mercadona amb sabor de xocolate amb lletCor xocolate de Mercadona amb sabor de xocolate amb llet.

Logo EActiVat