Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles en el lineal de Mercadona

Mercadona amplia l'assortiment de xocolates per a les festes de Pasqua

24 de març de 2021
  • La companyia incorpora múltiples varietats i mides d'ous i figures, a més de piruletes i una caixa especial de bombons.
  • Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Confiserie Vandenbulcke (Bèlgica) i Mon Desir (Itàlia) són els proveïdors especialistes responsables d'elaborar l'assortiment destinat per a estes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa del nou assortiment de xocolates de Pasqua perquè "El Cap" (client) puga celebrar estes festes de la manera més dolça.

Els tradicionals ous arriben als lineals en bossa i en ouera, a més de farciments de disquets. Es troben en grandària mini o gran i també fan referència a temes com la Liga de la Justicia i Bebés llorones. Tampoc falten les figures amb forma de conill, pollet o pilota de futbol, juntament amb les piruletes o una caixa especial de bombons.

Esta gamma de productes és elaborada per proveïdors especialistes com Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Confiserie Vandenbulcke (Bèlgica) i Mon Desir (Itàlia).

Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles en el lineal de MercadonaAssortiment de dolços de Pasqua, disponibles en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat