Mochi Gelat de Pistatxo Hacendando de Mercadona

Mercadona amplia l'assortiment de Mochis Gelats amb el nou sabor de pistatxo

24 de juny de 2021
  • Esta varietat, que ja ven 8.300 paquets al dia, se suma a les de mango i coco d'este dolç d'origen japonés, que s'elabora amb massa blana d'arròs i està farcit de gelat.
  • El Proveïdor Totaler Helados Estiu elabora este producte al seu centre de Riba-roja de Túria (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, suma al seu assortiment de Mochis Gelats d'Hacendado una nova varietat amb sabor de pistatxo, de la qual ja ven 8.300 paquets al dia. Els Mochis de Mercadona, que compten amb una gran acceptació per part de ''Els Caps'' (clients), van entrar en l'assortiment fa tres anys fins a vendre hui 26.000 paquets diaris en els diferents sabors que presenta.

El Mochi Gelat de Pistatxo de Mercadona, igual que el de coco i el de mango, es ven en un paquet de 6 unitats i és fabricat amb la marca Hacendado pel Proveïdor Totaler Helados Estiu en les seues instal·lacions de Riba-roja de Túria (València).

Es tracta d'un dolç d'origen japonés elaborat amb massa blana d'arròs i farcit de gelat. Per a consumir-lo en condicions òptimes, es recomana deixar-lo a temperatura ambient entre dos o tres minuts abans de servir-lo.

Mochi Gelat de Pistatxo Hacendando de MercadonaMochi Gelat de Pistatxo Hacendando de Mercadona.