Crema de mans amb oli d'oliva, disponible en la secció Perfumeria de Mercadona

Mercadona amplia l'assortiment de la perfumeria amb una nova Crema de mans amb oli d'oliva

14 de juliol de 2020
  • El producte, que la companyia va començar a vendre al principi de juliol, ja està disponible a les més de 1.600 botigues de la companyia.
  • El Proveïdor Totaler RNB és l'encarregat de fabricar, amb la marca Deliplus, este producte a les instal·lacions situades a la Pobla de Vallbona (València).

 

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova crema de mans nutritiva amb oli d'oliva de Deliplus. Esta novetat va començar a vendre's en diversos supermercats de la cadena al principi de juliol i hui ja està disponible a les més de 1.600 botigues de la companyia.

La Crema de mans amb oli d'oliva de Mercadona és apta per a tot tipus de pells i proporciona una nutrició i hidratació intensa, especialment a les mans amb més tendència a la sequedat. Entre els seus components, destaca l'extracte d'equinàcia, amb un gran efecte regenerador, així com l'esqualà, que hidrata i reduïx la sequedat de la pell. Així mateix, conté mantega de karité, ingredient que minora la pèrdua d'hidratació, ja que crea un efecte barrera sobre la pell; i Vitamina E, complex atenuant de l'envelliment cutani.

Esta novetat, disponible en format de 30 mil·lilitres, està elaborada amb la marca Deliplus pel Proveïdor Totaler RNB a les instal·lacions situades a la Pobla de Vallbona, a la província de València, i s'incorpora a l'assortiment de cremes de mans amb un format reduït i còmode que permet als "Caps" (clients) portar-la cada dia a les seues bosses i motxilles sense ocupar massa espai.

Crema de mans amb oli d'oliva, disponible en la secció Perfumeria de MercadonaCrema de mans amb oli d'oliva, disponible a la secció Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat