Part de l'assortiment de Halloween de Mercadona

Mercadona amplia l'assortiment de Halloween amb novetats en llepolies i xocolates

20 de octubre de 2020
  • La companyia incorpora en els seus lineals el Sac Halloween, un nou Pot de llepolies i un Rata penada que conté xocolatines individuals perquè enguany ''El Cap'' (client) puga celebrar Halloween a casa.
  • Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Artesans del Sucre (Romania), Damel (Crevillent, Alacant) i King Regal (Oliva, València) són els proveïdors especialistes responsables d'elaborar l'assortiment destinat per a estes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa de l'Assortiment de Halloween amb noves incorporacions perquè enguany ''El Cap'' (client) puga celebrar Halloween a casa.

Com a novetats, s'incorporen en els lineals el Sac Halloween ple de llepolies i el Pot de llepolies. En la part de xocolates, els ''Caps'’ (clients) podran disfrutar d'una Rata penada que conté xocolatines individuals.

Este assortiment se suma al tradicional d'anys anteriors, com la Bossa assortida de llepolies i les Broquetes de llepolies, la Bossa assortida de xocolates, les Piruletes de xocolate i figures en forma de Carabassa i Catrina de Xocolate.

Esta gamma de productes de Halloween de Mercadona és elaborada per proveïdors especialistes com Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Artesans del Sucre (Romania), Damel (Crevillent, Alacant) i King Regal (Oliva, València).

Assortiment de Halloween en el lineal de MercadonaAssortiment de Halloween en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat