Senzza cor d'ametla de Mercadona en el lineal del supermercat

Mercadona amplia l'assortiment de bombons amb els nous Senzza cor d'ametla

21 de desembre de 2020
  • Pensats per a sorprendre els “Caps” (clients), ja se'n venen 6.000 estotjos cada dia en tota la cadena des que han arribat, recentment, al lineal.
  • El Proveïdor Totaler Chocolates Valor produïx esta varietat a la fàbrica de la localitat alacantina de la Vila Joiosa.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat l'assortiment de bombons amb els nous Senzza cor d'ametla, dels quals ven al dia 6.000 estotjos de 16 unitats en tota la cadena.

Desenvolupats pensant de sorprendre els “Caps” (clients), els nous Senzza cor d'ametla de Mercadona porten un 52 % de xocolate negre en la cobertura i un farciment de praliné d'ametla amb trossets d'ametla. Cada bombó està embolicat individualment i es presenta en un estoig de cartó, que permet conservar-los còmodament sense que perden qualitat.

El Proveïdor Totaler Chocolates Valor produïx a la fàbrica de la Vila Joiosa (Alacant) esta varietat, que se suma a les que són des de fa anys les favorites dels “Caps”, com l'Assortiment Senzza, compost per bombons Negre avellana, Negre fondant, Llet praliné i Llet ametla.

Els nous bombons Senzza cor d'ametla, en el lineal de MercadonaEls nous bombons Senzza cor d'ametla, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat