Pizzes fresques Hacendado de Mercadona

Mercadona amplia el seu lineal de pizzes fresques amb tres novetats elaborades amb massa mare

11 de març de 2021
  • Margarita, Serrana i Pollastre són les tres especialitats que la companyia està incorporant de manera progressiva en tota la cadena, que es caracteritzen per tindre vores esponjoses i ingredients frescos.
  • Esta novetat es presenta en caixes de cartó reciclat.
  • Casa Tarradellas és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar estos productes en la nova fàbrica situada a Gurb (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda tres noves pizzes fresques Hacendado: Margarita, Serrana i Pollastre, totes elaborades amb massa mare amb una fermentació de fins a 24 hores, i caracteritzades per tindre vores esponjoses i ingredients frescos.

Estos productes, presentats en caixes de cartó reciclat i elaborats pel Proveïdor Totaler Casa Tarradellas en la nova fàbrica situada a Gurb (Barcelona), dins de la marca Hacendado, s'estan incorporant de manera progressiva en tota la cadena, amb l'objectiu d'estar en les més de 1.600 botigues d'Espanya i Portugal a finals del mes de març.

Pizzes fresques en el lineal de MercadonaNoves pizzes fresques Hacendado: Margarita, Serrana i Pollastre en el lineal de Mercadona.

Pizzes fresques de MercadonaNoves pizzes fresques Hacendado: Margarita, Serrana i Pollastre.

Logo EActiVat