70% Alcohol perfumat en esprai en el lineal de Mercadona

L'innovador alcohol perfumat en esprai de Mercadona ven 50.000 unitats al dia

29 de maig de 2020
  • Este producte sorgix del laboratori de coinnovació amb el proveïdor Francisco Aragón i el client, el qual demanava una solució pràctica i àgil per a netejar amb total seguretat.
  • Neteja en profunditat pràcticament qualsevol superfície sense necessitat de rentar.
  • El Proveïdor Totaler Francisco Aragón, especialista en aerosols i responsable d'elaborar esta novetat, es reinventa i adapta el seu coneixement a esta nova necessitat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, desenvolupa un innovador alcohol perfumat en esprai i ven 50.000 unitats al dia.

El 70 % Alcohol perfumat de Mercadona sorgix de la coinnovació amb "El Cap" (client) i el proveïdor Francisco Aragón, després de fer més de 20 sessions amb 30 clients per a desenvolupar un producte que s'ajustara a les seues necessitats: una solució pràctica i àgil per a netejar en profunditat i fer front a esta difícil situació que s'està vivint.

La principal característica d'este alcohol perfumat en esprai de Mercadona, disponible en tota la cadena des de principis de maig, és que neteja pràcticament qualsevol superfície sense necessitat de rentar i deixa una olor agradable.

Francisco Sánchez, director de Relacions Institucionals de Francisco Aragón, manifesta que este producte "sorgix de les aportacions de nombrosos clients de Mercadona amb els quals l'hem desenvolupat directament. L'èxit de vendes que té és gràcies a la seua experiència d'ús, alt poder de neteja i el fet que és molt senzill d'aplicar. Poder desenvolupar-lo en el centre de coinnovació de Mercadona ens ha permés innovar des de "El Cap" i amb "El Cap". Hem fet un excel·lent producte a partir de la innovació conjunta".

Així mateix, cal destacar la capacitat d'adaptació del Proveïdor Totaler Francisco Aragón, responsable de fabricar este producte a Molina de Segura (Regió de Múrcia), ja que s'ha reinventat davant d'esta situació excepcional i adaptar la seua especialitat en aerosols a esta nova necessitat d'alcohol perfumat en esprai. 

Vídeo en espanyol

70% Alcohol perfumat en esprai en el lineal de Mercadona70% Alcohol perfumat en esprai en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat