Lasanyes i canelons gratinats en el lineal de Mercadona

Les lasanyes i canelons gratinats de Mercadona venen 55.000 unitats al dia

29 de juliol de 2020
  • La companyia oferix canelons amb carn i boletus, i tres tipus diferents de lasanyes: bolonyesa, amb espinacs i brull, i amb salmó i bròcoli.
  • Esta línia de productes va ser millorada el 2018 quan es va reforçar la qualitat i varietat dels seus ingredients, al mateix temps que es va substituir el plàstic dur de l'envàs per un de fusta, fruit del compromís de la companyia pel medi ambient.
  • Estos productes són elaborats, dins de la marca Hacendado, pel Proveïdor Totaler Platos Tradicionales a Buñol (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 55.000 unitats al dia de lasanyes i canelons gratinats a punt per a consumir en menys de cinc minuts al microones. En concret, la cadena de supermercats oferix canelons amb carn i boletus, i tres tipus diferents de lasanya: bolonyesa, amb espinacs i brull, i amb salmó i bròcoli.

Esta línia de productes, elaborats dins de la marca Hacendado pel Proveïdor Totaler Platos Tradicionales a Buñol (València), van ser millorats el 2018 quan es va reforçar la qualitat i varietat dels seus ingredients, al mateix temps que es va substituir el plàstic dur de l'envàs per un de fusta, fruit del compromís de la companyia pel medi ambient.

Lasanyes i canelons gratinats en el lineal de MercadonaLasanyes i canelons gratinats en el lineal de Mercadona.

Lasanya bolonyesa gratinada en MercadonaLasanya bolonyesa gratinada en Mercadona.

Logo EActiVat