Assortiment de barretes Enervit de Mercadona

Les barretes Enervit de Mercadona recuperen quota de venda després de la caiguda inicial pels canvis d'hàbits del consumidor

19 de maig de 2020
  • Abans de l'inici de l'estat d'alarma la companyia venia 6.400 unitats al dia, i a l'abril va passar a 3.200 unitats al dia. Actualment, els consumidors reprenen progressivament la compra d'estos productes i se'n venen 4.800 unitats al dia.
  • Estos productes estan elaborats pel proveïdor Enervit a Itàlia.

La venda de les barretes de proteïnes Enervit, disponibles en Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recuperen quota de venda després de la caiguda patida durant el confinament pels canvis d'hàbits del consumidor. Abans de l'inici de l'estat d'alarma la companyia venia 6.400 unitats al dia i va passar a vendre durant el mes d'abril 3.200 unitats al dia. Actualment, els consumidors reprenen progressivament la compra de les barretes Enervit de Mercadona i se'n venen 4.800 unitats al dia.

L'assortiment d'estes barretes, elaborades pel proveïdor Enervit a les seues instal·lacions d'Itàlia i disponibles en totes les botigues que la companyia té a Espanya, està compost per barretes de Fruita seca, de Proteïna xocolate, de Proteïna xocolate i coco, de Proteïna iogurt i d'Ametla xocolate. Este producte es caracteritza per ser una gran font d'energia que "El Cap" (client) consumix per a practicar qualsevol esport.

Barretes Enervit en el lineal de MercadonaBarretes Enervit en el lineal de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà