Assortiment d'insecticides i repel·lents, disponibles en el lineal de Mercadona

La venda d'insecticides i repel·lent de mosquits arriba a multiplicar-se per deu amb la calor

11 de juny de 2021
  • El Repel·lent Fort, l'Insecticida Barrera ideal per a exteriors, l'Antivespes i el difusor Elèctric Antimosquits són els més demandats pels ''Caps'', juntament amb les Polseres de Citronel·la en les dos grandàries disponibles.
  • Francisco Aragón (Molina de Segura, Múrcia), RNB (la Pobla de Vallbona, València), The SPB Global Corporation (Xest, València), Korott (Alcoi, Alacant), RE.LE.VI. (Itàlia) i Castelberg Technologies (Itàlia) són els proveïdors especialistes responsables d'estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, multiplica per deu la venda de bona part dels insecticides i repel·lents amb l'entrada de la calor. El cas més cridaner és el del Repel·lent Fort, que eleva les vendes 14 vegades fins a les 11.480 unitats al dia en el moment de més demanda.

Els ''Caps'' també compren fins a 10 vegades més Insecticida de Barrera, ideal per a exteriors i desenvolupat per a satisfer una nova necessitat davant de la proliferació d'espècies invasores, fins a les 1.640 unitats al dia. Es multiplica per huit l'Insecticida Elèctric antimosquits, fins a 9.840 unitats; i per cinc l'Insecticida per a Vespes, fins a 1.640, desenvolupat per a frenar la recent expansió de la vespa velutina. Esta família de productes es completa amb el Roll-on Alleujament Picades, l'Esprai Body Citronel·la, les Polseres de Citronel·la i els Ciris Antimosquits, dels quals s'arriben a vendre 8.200 unitats al dia.

Esta gamma de productes és elaborada per proveïdors especialistes com Francisco Aragón (Molina de Segura, Múrcia), RNB (la Pobla de Vallbona, València), The SPB Global Corporation (Xest, València), Korott (Alcoi, Alacant), RE.LE.VI. (Itàlia) i Castelberg Technologies (Itàlia).

Assortiment d'insecticides i repel·lents, disponibles en el lineal de MercadonaAssortiment d'insecticides i repel·lents, disponibles en el lineal de Mercadona.