Tomaca seca hidratada, amb oli i espècies, en el lineal de Mercadona

La Tomaca seca hidratada de Mercadona naix després de les sessions de coinnovació amb "el Cap"

30 de setembre de 2021
  • La companyia va començar a implantar este producte a l'octubre de l'any passat i, en menys d'un any, ja està disponible en tota la cadena.
  • El Proveïdor Totaler Alberto de Miguel és el responsable d'elaborar este producte a les seues instal·lacions situades a Autol (La Rioja).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda la Tomaca seca hidratada amb oli i espècies Hacendado en tota la cadena, després de l'èxit que ha tingut durant l'inici de la seua implantació progressiva, que va començar a l'octubre de l'any passat.

La Tomaca seca hidratada de Mercadona, desenvolupada en col·laboració amb el Proveïdor Totaler Alberto de Miguel a les seues instal·lacions situades a Autol (La Rioja), sorgix després de les sessions de coinnovació que la companyia manté amb els "Caps" (clients), en les quals veu i observa com estos cuinen i es fa conscient de les seues necessitats. Gràcies a estes experiències, Mercadona ha desenvolupat esta tomaca que està a punt per a usar i consumir en plats com pizzes, ensalades o torrades.

Tomaca seca hidratada de Mercadona Tomaca seca hidratada, amb oli i espècies, en el lineal de Mercadona.