Pot de Tahina d'Hacendado disponible en Mercadona

La Tahina de Mercadona triomfa per la seua versatilitat en tot tipus de receptes

04 de febrer de 2022
  • Ideal per a torrades, acompanyar amb fruita o amb ensalades, per a untar amb pa de pita o com a ingredient per a elaborar hummus o babaganuix, suma més de 3.250 pots venuts al dia.
  • El Proveïdor Totaler Laboratorios Almond elabora este producte a les seues instal·lacions de Librilla (Regió de Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als "Caps" (clients) la Tahina d'Hacendado, elaborada al 100 % amb llavors de sèsam, de la qual ven 3.250 pots al dia.

Ingredient clau per a elaborar diferents receptes com hummus o babaganuix, també es pot consumir untant-la en torrades, acompanyant fruites i ensalades, o per a untar amb pa de pita.

La Tahina és bona per al cor gràcies a la seua aportació en greixos insaturats i àcids grassos essencials com l'àcid oleic, i també és un aliment molt beneficiós per al trànsit intestinal, ja que aporta grans quantitats de fibra. El Proveïdor Totaler Laboratorios Almond l'elabora a les seues instal·lacions de Librilla (Regió de Múrcia).

Pot de Tahina d'Hacendado disponible en MercadonaPot de Tahina d'Hacendado.