Els encàrrecs nadalencs en A Punt per a Menjar en Mercadona

La secció A Punt per a Menjar de Mercadona recupera els encàrrecs de plats nadalencs

28 de novembre de 2022
  • Entre les opcions, destaca un assortiment de canapés, pollastre de corral farcit, porquet rostit, espatla de corder de llet i galta guisada.
  • A partir de hui i fins al 28 de desembre, els clients poden sol·licitar plats especials per a estes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera, dins de la seua secció A Punt per a Menjar, els encàrrecs de plats nadalencs. Des de hui i fins al 28 de desembre, els ''Caps'' (clients) podran sol·licitar, en qualsevol de les més de 970 botigues que disposen d'esta secció, alguna de les opcions que la companyia posa a la venda pensades per a disfrutar durant estes festes.

Entre l'assortiment A Punt per a Menjar per a Nadal, destaca com a entrant la safata amb 18 canapés compost per diferents mescles com ara formatge amb salmó i anet o de crema de rosbif de vedella amb formatge, a les quals enguany s'han incorporat com a novetat les cassoletes farcides d'hummus i de brandada d'abadejo amb paté d'oliva negra.

I, com a plats principals, s'oferix el pollastre de corral desossat farcit d'escalunyes (chalotas), tòfona, foie, prunes, brandi i cansalada; mig porquet rostit; espatla de corder de llet marinada amb sal, romer, timó i llima, o bé, la galta guisada amb salsa de vi negre. Tots servits amb guarnició de creïlles en rodanxes i cebetes confitades, i només cal donar-li a casa l'últim punt de forn o microones.

Els encàrrecs nadalencs en A Punt per a Menjar en MercadonaEls encàrrecs nadalencs en A Punt per a Menjar en Mercadona.

Treballadora en secció A Punt per a Menjar en MercadonaSecció A Punt per a Menjar en Mercadona.