El lot de dona

La Perfumeria de Mercadona presenta els lots de Nadal "Elección" i "Como tú Fuerza"

01 de desembre de 2021
  • El lot "Elección" està format per eau de parfum de 100 ml, un vial de 30 ml, una crema de mans i una bonica calaixera, i "Como tú Fuerza" inclou eau de toilette de 100 ml i una versió mini de 30 ml, dins d'un pràctic necesser.
  • El Proveïdor Totaler RNB produïx estos perfums i cosmètics a les instal·lacions que té a la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat l'assortiment de Perfumeria per a les festes de Nadal amb els lots "Elección", per a dona, i "Como tú Fuerza", per a home.

El lot "Elección" està format per un flascó d'eau de parfum de 100 ml, un altre de 30 ml, crema de mans i una bonica calaixera. D'un estil atemporal i inconfusible, les exclusives notes florals acaben amb un fons ple de personalitat i distinció a base de pàtxuli i almescos blancs.

"Como tú Fuerza" inclou eau de toilette de 100 ml i una versió mini de 30 ml, dins d'un pràctic necesser. Esta fragància té notes de vainilla i fava tonca, que li donen un toc oriental i sensual, i també un cor aromàtic i especiat al mateix temps.

El Proveïdor Totaler dels lots és RNB, que produïx estos perfums i cosmètics a les instal·lacions que té a la Pobla de Vallbona (València).

El lot de dona El lot de dona "Elección", en la Perfumeria de Mercadona.

El lot d'home El lot d'home "Como tú Fuerza", en la Perfumeria de Mercadona.