Els lots per al Dia del Pare de la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona presenta els seus lots per al Dia del Pare

07 de març de 2022
  • El lot "World’s Best Dad" inclou eau de parfum i gel de bany de 100 ml, mentre que el "Misty Wood Esencia Vital" porta eau de toilette, gel de bany, xampú i after shave, i el "Eau de toilette Ikiru" es presenta en flascó de 100 ml i també amb una versió mini. També està disponible el lot d'unitats limitades de la maquineta Precision6 amb suport i huit recanvis.
  • Les fragàncies i gels són elaborats pels Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València) i Jesús Gómez (Rafelbunyol, València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat l'assortiment de Perfumeria per a celebrar el Dia del Pare.

El lot "World’s Best Dad" està format per un flascó d'eau de parfum de 45 ml i gel de bany de 100 ml, elaborat pel Proveïdor Totaler Jesús Gómez a les instal·lacions que té a Rafelbunyol (València).

Una altra alternativa és el lot "Misty Wood Esencia Vital", amb un flascó d'eau de toilette, gel de bany, xampú i after shave; i "Eau de toilette Ikiru", de 100 ml i una versió mini de 30 ml, tot això elaborat pel Proveïdor Totaler RNB a les instal·lacions que té la Pobla de Vallbona (València).

També està disponible el lot d'unitats limitades de la maquineta Precision6, amb mànec, suport i huit recanvis amb banda lubrificant d'àloe vera i vitamina E.

Els lots per al Dia del Pare de la Perfumeria de MercadonaEls lots per al Dia del Pare de la Perfumeria de Mercadona.