Lots Dia de la Mare de la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona presenta els seus lots per al Dia de la Mare

27 de abril de 2022
  • Perfums, locions i bàlsams per a tots els gustos, i també amb ciris, ventalls o mocador fulard són les opcions per a encertar que oferix enguany la cadena de supermercats.
  • Els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València), Jesús Gómez (Rafelbunyol, València) i Chantelet (Tres Cantos, Madrid) elaboren estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat l'assortiment de Perfumeria per a celebrar el Dia de la Mare amb set lots per a tots els gustos.

El lot Elección inclou eau de parfum de 100 ml, boira de 150 ml i un elegant penjador de ceràmica, mentre que el lot The Rose conté un flascó d'eau de parfum de 100 ml i un pràctic ventall. Acompanyat d'un bonic mocador fulard està el lot Soplo, que porta eau de parfum de 100 ml, i l'eau de toilette Ikiru es presenta en recipient de 100 ml i també amb un versió mini de 30 ml. Tots estos producte estan elaborats pel Proveïdor Totaler RNB a les seues instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

En els lineals de la secció també s'oferix el lot Sugared Blossom, amb eau de parfum de 45 ml i loció corporal de 100 ml, feta a Rafelbunyol (València) pel Proveïdor Totaler Jesús Gómez, que també elabora l'eau de parfum Calm & Relax de 45 ml, que es ven amb un ciri perfumat.

Completa la proposta el Bàlsam Netejador & Mussolina, que desmaquilla, neteja els porus i tonifica, produït pel Proveïdor Total Chantelet, de Tres Cantos (Madrid), que ve amb una elegant mussolina.

Els lots per al Dia de la Mare de la Perfumeria de MercadonaEls lots per al Dia de la Mare de la Perfumeria de Mercadona.

Imagen de cabecera: Lot Sugared Blossom i Calm & Relax.