Col·lecció Éclat, disponible en la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona posa a la venda "Éclat", la nova col·lecció limitada de Nadal

01 de desembre de 2022
  • La col·lecció està composta per diferents productes com un perfilador d'ulls, eau de parfum, pintaungles, necesser amb brotxes, labials, il·luminador i una paleta de cara i una altra d'ombres.
  • Proveïdors Totaler com WeColors a Vilassar de Dalt (Barcelona), RNB a la Pobla de Vallbona (València) o Youcosmetics a Gavà (Barcelona), entre altres, elaboren estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als "Caps" (clients), des de mitjan novembre i fins que s'esgoten les existències en totes les seues botigues, la col·lecció "Éclat", una edició limitada per al Nadal disponible en La Perfumeria.

La col·lecció està elaborada per una àmplia varietat de Proveïdors Totaler situats en diferents punts, com per exemple WeColors a Vilassar de Dalt (Barcelona), RNB a la Pobla de Vallbona (València) o Youcosmetics a Gavà (Barcelona), entre altres.

La col·lecció Éclat de Mercadona està composta per diversos productes, des d'una eau de parfum amb tocs fruiters i florals, com un il·luminador de textura lleugera pensat per a aportar llum en zones com la cara, els muscles, l'escot i les cames.

També hi ha un necesser amb sis tipus diferents de pinzells, aptes per a qualsevol tipus de textures; pintaungles; labials d'alta cobertura, d'acabat brillant i de textura cremosa per a uns llavis a tot color; una paleta d'ombres i una altra de cara, les dos amb espill a l'interior i amb un imant situat en la base de cada peça per a poder convertir-les en una única paleta; o bé, un perfilador d'ulls negre amb centellejos de plata que conté maquineta de fer punta. 

Col·lecció Éclat, disponible en la Perfumeria de MercadonaCol·lecció Éclat, disponible en la Perfumeria de Mercadona.