Les opcions de Mercadona per a encertar este Sant Valentí

La Perfumeria de Mercadona ajuda a encertar per Sant Valentí amb els lots Kiss Me i Touring for Him i els eau de parfum Toujours for Her i Toujours for Him

07 de febrer de 2023
  • Els Proveïdors Totalers Perseida Belleza (Jerez de los Caballeros, Badajoz) i Laboratorios Neum Spain (Rafelbunyol, València) de perfumeria, juntament amb Pastisfred (Montblanc, Tarragona) de pastisseria i Kokoa Origens (Martorell, Barcelona) de xocolates, oferixen la solució més romàntica.
  • L'elecció més dolça la posen el clàssic pastís Cor Cruixent i el Cor de Xocolate.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix els encerts més romàntics per a Sant Valentí als "Caps" (clients). Només en estos dies, la Perfumeria de Mercadona convida a celebrar el 14 de febrer per a ella amb el lot Kiss Me, elaborat pel Proveïdor Totaler Laboratorios Neum Spain (Rafelbunyol, València), i l'eau de parfum Toujours for Her, de Perseida Belleza (Jerez de los Caballeros, Badajoz). Mentre que per a ell disposa del lot Touring for Him, de Laboratorios Neum Spain, i l'eau de parfum Toujours for Him, de Perseida Belleza.

El toc més dolç el posen el Cor Cruixent de Mercadona, un pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color roig brillant amb efecte espill que elabora el Proveïdor Totaler Pastisfred a les seues instal·lacions de Montblanc (Tarragona), i el Cor de Xocolate, elaborat pel Proveïdor Totaler Kokoa Origens a Martorell (Barcelona), que, a més, és apte per a celíacs.

Les opcions de Mercadona per a encertar este Sant ValentíLes opcions de Mercadona per a encertar este Sant Valentí.