Pastilla 99 % Cacau d'Hacendado en Mercadona

La nova pastilla 99 % Cacau d'Hacendado ven més de 8.000 unitats al dia

16 de setembre de 2020
  • Els ingredients són únicament pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau, sense sucres ni edulcorants afegits.
  • El producte està en tota la cadena de supermercats des de l'estiu de 2020 i és el resultat d'un procés de coinnovació amb la col·laboració dels ''Caps'' (clients).
  • El Proveïdor Totaler Imperial Produtos Alimentares produïx estes pastilles al seu centre d'Azurara (Portugal).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha sumat al seu assortiment la pastilla 99 % Cacau d'Hacendado, de la qual en ven més de 8.000 unitats diàries després de la seua distribució per tota la cadena des de l'estiu de 2020.

El producte ha sigut desenvolupat amb els ''Caps'' (clients) als centres de coinnovació de Mercadona. Escoltades les seues preferències, els ingredients utilitzats són únicament pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau, sense sucres ni edulcorants afegits.

L'empresa Imperial Produtos Alimentares és el Proveïdor Totaler d'esta nova pastilla 99 % Cacau d'Hacendado, que s'elabora en format de 100 grams al centre que la companyia té a Azurara de Vila do Conde (Portugal).

La nova pastilla 99 % Cacau d'Hacendado, en el lineal de MercadonaLa nova pastilla 99 % Cacau d'Hacendado, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat