La crema Green Caviar de Deliplus, amb el pot buit i el seu recanvi

La nova crema Green Caviar Deliplus aporta una hidratació duradora per a la pell contra el fred

11 de gener de 2023
  • Les baixes temperatures assequen la pell, i esta crema facial antiedat amb alga Caulerpa lentillifera la regenera i estimula la generació de col·lagen, i també aporta una gratificant sensació de confort.
  • Per a reduir el desaprofitament d'envasos i abaratir la compra de "El Cap" (client), esta crema està disponible en format reomplible per a introduir en el seu pot de vidre, que es ven per separat.
  • El Proveïdor Totaler RNB fabrica este producte a les seues instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix als "Caps" (clients) un extra d'hidratació per a la cara per a fer front al fred amb la nova crema Green Caviar Deliplus. D'absorció ràpida, aporta una sensació de confort al mateix temps que regenera la pell i estimula la síntesi de col·lagen, per estar elaborada amb l'alga Caulerpa lentillifera, amb propietats antiedat, refermant, antioxidants, antiinflamatòries i higroscòpiques.

La crema Green Caviar de Mercadona es ven en refills que ajusten amb el seu pot de vidre, el qual es ven per separat per a reduir el desaprofitament d'envasos. Compromesa amb els principis de l'Economia Circular, Mercadona aposta pels recanvis en els seus productes de Perfumeria per a reduir plàstic i els seus residus.

Este producte es fabrica a les instal·lacions del Proveïdor Totaler RNB de la Pobla de Vallbona (València).

La crema Green Caviar de Deliplus, amb el pot buit i el seu recanviLa nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el pot buit i el seu recanvi.