Llet +Proteínas en el lineal de Mercadona

La Llet +Proteínas de Mercadona ven més de 12.000 unitats diàries

19 de agost de 2020
  • L'innovador producte contribuïx a l'aportació extra de proteïnes i calci per al manteniment de la massa muscular i els ossos.
  • El Proveïdor Totaler Lactiber León, SL s'encarrega de fabricar este producte.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, culmina la implantació de la Llet +Proteínas d'Hacendado en les més de 1.600 botigues i n'aconseguix vendre més de 12.000 unitats diàries. Este producte, que va començar a ocupar els lineals dels supermercats de la cadena l'any passat, aporta a l'organisme una dosi extra de proteïnes i calci que contribuïx al manteniment de la massa muscular i els ossos.

Es tracta de llet desnatada sense lactosa indicada per a “Els Caps” (clients) de totes les edats, però que per les seues propietats és especialment beneficiosa per a esportistes, persones a partir dels 50 anys i aquells que tenen problemes de mobilitat i alimentació.

L'innovador producte Llet +Proteínas de Mercadona, fabricat pel Proveïdor Totaler Lactiber León, SL sota la marca Hacendado, es pot adquirir en format bric individual d'1 litre o en format pack compost per 6 unitats d'1 litre.

La Llet +Proteínas ha sigut reconeguda per l'Institut Cerdà, que, a través de l'Observatori d'Innovació en Gran Consum, l'ha considerada, juntament amb els batuts de la mateixa gamma, com una de les millors innovacions del sector de l'any 2020.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019, les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. En este sentit, el 100 % de la llet Hacendado és d'origen nacional i procedix de les compres realitzades a més de 3.000 ramaders de diversos punts d'Espanya. La companyia també dona suport al consum de la llet amb diverses iniciatives dutes a terme pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació per a la promoció d'este producte i altres lactis.

Llet +Proteínas en el lineal de MercadonaLlet +Proteínas en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat