Tzatziki Hacendado a la venda en Mercadona

La crema grega tzatziki torna a Mercadona amb una recepta renovada i en ven 8.000 terrines al dia

30 de octubre de 2020
  • Feta a base de iogurt grec, cogombre fresc i herba-sana, ideal per a untar o com a condiment de plats, va estar fa anys en els lineals de Mercadona i es recupera a petició de “El Cap”.
  • El Proveïdor Totaler Rensika, de Rubí (Barcelona), fabrica este producte ideal per a untar i com a guarnició, a més de totes les varietats d'hummus.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven 8.000 terrines diàries de Tzatziki Hacendado, crema a base de iogurt grec, cogombre fresc i herba-sana, ideal per a untar o com a condiment de plats.

La nova recepta, que ha sorprés els clients, ja es troba en totes les botigues de la cadena a Espanya. El producte torna als lineals a demanda dels “Caps” (clients), que van traslladar la petició a través del servici d'atenció al client i en xarxes socials.

El Proveïdor Totaler Rensika, de Rubí (Barcelona), és el responsable d'elaborar la crema Tzatziki Hacendado en format de 220 grams. L'empresa també fabrica per a Mercadona totes les varietats d'hummus.

Terrines de Tzatziki en el lineal de MercadonaTerrines de Tzatziki en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat