Lot Extra Time Likes For Her, disponible en la Perfumeria de Mercadona

La col·lecció "Extra Time Likes" de Mercadona sorprén com a regal este Nadal

21 de desembre de 2022
  • Dos fragàncies diferents, que es venen per separat, componen esta col·lecció: For Him i For Her, les dos compostes per una motxilla i un necesser, respectivament.
  • El Proveïdor Totaler responsable d'elaborar esta col·lecció és RNB a les instal·lacions ubicades a la Pobla de Vallbona (València).

La Perfumeria de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, sorprén els seus "Caps" (clients) amb la col·lecció Extra Time Likes, composta per dos fragàncies diferents: For Him i For Her. Les dos fragàncies, que es venen per separat, inclouen també una motxilla multiposició i un necesser, respectivament.                          

Elaborades pel Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València), sorprenen els "Caps" per les seues notes orientals. Tot i que l'eau de parfum Extra Time Likes For Him de la Perfumeria de Mercadona pertany a la família olfactòria afustada i floral aromàtica, i Extra Time Likes For Her, a la floral i fruitera cítrica.

Lot Extra Time Likes For Him, disponible en la Perfumeria de MercadonaLot Extra Time Likes For Him, disponible en la Perfumeria de Mercadona.

Lot Extra Time Likes For Her, disponible en la Perfumeria de MercadonaLot Extra Time Likes For Her, disponible en la Perfumeria de Mercadona.