Informació sobre la Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado

Informació sobre la Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado (Minibric Pack 3 x 330 ml) del Lot L-D068DA

29 de maig de 2018

J. García Carrión ha comunicat a Mercadona que procedisca a retirar dels supermercats el lot L-D068DA amb caducitat el 03/09/2018 del producte Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado (Minibric Pack 3 x 330 ml), perquè conté traces de proteïna de llet de vaca. Este moviment s'ha fet de manera coordinada amb les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana, dins del marc de col·laboració conjunt que tenen estipulat per a este tipus de situacions.

Per això, volem traslladar el següent:

  • Que J. García Carrión i Mercadona es posen a la disposició dels clients que tinguen el lot esmentat d'este producte perquè el puguen tornar i se'ls reintegre l'import del producte en qualsevol establiment de la cadena.
  • El producte és totalment segur per a les persones que no tenen al·lèrgia a la proteïna de llet de vaca.
  • Davant de qualsevol dubte o pregunta sobre este particular, els clients poden telefonar gratis al número d'Atenció al client de J. García Carrión (96 875 81 75) o al de Mercadona (900 500 103). De la mateixa manera, la informació estarà disponible en les pàgines web de les dos companyies.
  • Que des de J. García Carrión estem garantint, des de 1890, la qualitat i la seguretat alimentària dels nostres productes. A tots els nostres clients els demanem disculpes per les molèsties que els hàgem pogut ocasionar.