Croissant amb crema de cacau Hacendado

Informació sobre Croissant amb crema de cacau Hacendado (bossa 375 grams)

08 de agost de 2018

Grupo Siro ha comunicat a Mercadona que procedisca a retirar dels seus supermercats el producte Croissant amb crema de cacau Hacendado (bossa 375 grams), amb data de consum preferent del 16/09/18 al 6/10/18 inclòs, a causa d'un error en l'etiquetatge que afecta les unitats esmentades perquè no ha indicat que conté llet i/o derivats, com es fa de manera habitual.

No s'han vist afectats per la retirada els supermercats situats a les comunitats de Catalunya, Múrcia, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana.

Este moviment s'ha fet de manera coordinada amb les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana, dins del marc de col·laboració conjunt que tenen estipulat per a este tipus de situacions.

Per això, volem traslladar el següent:

  • Que Grupo Siro i Mercadona es posen a la disposició dels clients que tinguen el producte amb les dates de consum preferent indicades anteriorment, perquè puguen tornar-lo i se'ls reintegre l’import en qualsevol establiment de la cadena.
  • El producte és totalment segur per a les persones que no tenen al·lèrgia o intolerància associada al consum de llet.
  • Davant de qualsevol dubte o pregunta sobre el particular, els clients poden telefonar al número d'atenció al client Grupo Siro (900 100 149) o al de Mercadona (900 500 103). De la mateixa manera, la informació estarà disponible en les pàgines web de les dos companyies.
  • Que des de Grupo Siro demanem disculpes a tots els clients que consumixen habitualment els nostres productes per les molèsties que els hàgem pogut ocasionar.