Repel·lent en esprai en el lineal de Mercadona

Els productes antimosquits de Mercadona augmenten les seues vendes un 90 % pels canvis d'hàbits del consumidor

21 de maig de 2020
  • Les vendes d'estos productes, en concret del Repel·lent insectes en esprai i de l'Alleujament picades de bola, pugen perquè el client ha augmentat els passejos en hores tardanes respecte a altres anys.
  • El Repel·lent insectes en esprai és elaborat per Korott a Alcoi (Alacant) i l'Alleujament picades de bola per SPB a Cheste (València).

Les vendes de productes antimosquits de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenten un 90 % respecte a altres anys pels canvis d'hàbits del consumidor, perquè actualment el client ha augmentat els passejos en hores tardanes.

En concret destaca el Repel·lent insectes en esprai de Mercadona, elaborat per Korott a Alcoi (Alacant) i disponible en totes les botigues d'Espanya, ja que és un fort repel·lent contra mosquits i mosquits tigre. El març de 2019 es va reforçar l'eficàcia del producte, que passa de 4 a 6 hores de protecció, i es va adaptar l'envàs a format viatge, ja que ha passat de 125 ml a 100 ml.

D'altra banda, l'Alleujament picades de bola de Mercadona, elaborat per SPB a Cheste (València) i disponible en tota la cadena, s'utilitza per a alleujar la pell després de la picada d'insectes –com mosquits–, meduses i plantes urticants. Este producte es caracteritza perquè conté mentol, que aporta sensació de frescor, i perquè els seus components generen una pel·lícula protectora sobre la pell irritada i deixen una sensació suau sobre la pell.

Alleujament picades de bola en el lineal de MercadonaAlleujament picades de bola en el lineal de Mercadona.

Repel·lent insectes en esprai en el lineal de MercadonaRepel·lent insectes en esprai en el lineal de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà