Les noves Magdalenes de iogurt del Forn de Mercadona, sense conservants ni colorants

Els nous bescuits i magdalenes de Mercadona venen 26.000 unitats al dia

28 de setembre de 2020
  • El Forn de Mercadona incorpora al seu assortiment el Bescuit de xocolate, Bescuit de sucre moreno i anous, a més de les Magdalenes de iogurt, de xocolate i Magdalena 100 % integral sense sucre afegit.
  • El Proveïdor Totaler Pastisart els elabora als forns de les instal·lacions de l'empresa a El Espinar (Segòvia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha sumat al seu assortiment els nous Bescuits de xocolate, de sucre moreno i anous i les Magdalenes de iogurt, de xocolate i Magdalena 100 % integral sense sucre afegit. L'acolliment per part dels ''Caps'' (clients) ha permés aconseguir unes vendes de 26.000 unitats diàries.

Les varietats de xocolate tenen grans de xocolate en la massa, i en les magdalenes de iogurt i en el Bescuit de xocolate s'utilitza iogurt natural. A més, tots estos productes, que són ara més sucosos i tendres, tenen en comú que estan elaborats sense conservants ni colorants.

L'empresa Pastisart és el Proveïdor Totaler d'esta brioixeria renovada del Forn de Mercadona, que la produïx al centre de la companyia a El Espinar (Segòvia) per a tota la cadena de supermercats.

Les noves Magdalenes de iogurt del Forn de Mercadona, sense conservants ni colorantsLes noves varietats de Bescuits i Magdalena del Forn de Mercadona en el lineal de l'establiment.

Les noves varietats de Bescuits i Magdalena del Forn de Mercadona en el lineal de l'establimentLes noves Magdalenes de iogurt del Forn de Mercadona, sense conservants ni colorants.

Logo EActiVat