Taula de pernil i embotits al tall de Mercadona

El pernil i els embotits de Mercadona, imprescindibles del Nadal

09 de desembre de 2022
  • La cadena de supermercats va introduir el tall a ganivet a les seues botigues per a pernil i embotits l'any 2017, que complementa el tall a màquina.
  • La secció al tall oferix una àmplia varietat de xarcuteria nacional.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, va introduir el tall a ganivet en la secció de Xarcuteria l'any 2017 i hui està disponible en tota la cadena. En este temps, la xarcuteria al tall s'ha convertit en un dels imprescindibles de tot l'any, però especialment del Nadal.

En estes festes, la secció al tall oferix una àmplia varietat de xarcuteria nacional, com el Pernil reserva amb 12 mesos de curació, Pernil i Llom d'engreix ibèric, 50 % de raça ibèrica. En els embotits es pot disfrutar també de Llom de bellota ibèric, i també Xoriço i Salsitxó ibèrics, tant d'engreix com de bellota.

En la secció de xarcuteria es pot demanar pernil tallat a ganivet o a màquina, adquirir-lo a tallades o una peça. Així, molts "Caps" (clients) opten per demanar a tallades tot el pernil i envasar-lo al buit per a garantir la durabilitat d'un producte sempre de qualitat.

Pernil i embotit de la secció al tall de MercadonaUna taula de pernil i embotits al tall de Mercadona.

Treballadora de Mercadona en la secció de Xarcuteria al tallSecció de Xarcuteria al tall en Mercadona.